Over AllesBrandVeilig

AllesBrandVeilig is gespecialiseerd in brandbeveiliging. We hebben een breed pakket aan actieve en passieve brandpreventie middelen met een uitstekende kwaliteit prijs verhouding.

Actieve brandbeveiliging zoals brandblussers, brandslanghaspels, poederblussers, schuimblusser en koolzuursneeuwblussers zijn uitermate belangrijk en kunnen een beginnende brand tijdig doven. 85% van alle beginnende branden wordt succesvol bestreden met het gebruik van een brandblusser.

De passieve brandbeveiliging zoals brandwerende kitten, brandmanchetten, brandkleppen en plaatmaterialen zorgen ervoor dat een brand in een bepaald compartiment blijft voor een gedurende tijd zodat een verdere uitslaande brand kan worden voorkomen.

De brandvertragende impregneer middelen zorgen ervoor dat materialen minder snel ontbranden waardoor de kans op brand kleiner wordt en tijdens een brand de tijd om het pand te verlaten wordt vergroot.

AllesBrandVeilig kan voor u tevens het onderhoud brandblusser en brandslanghaspel c.q. keuren brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting en EHBO materiaal verzorgen.

AllesBrandVeilig kan ook voor u materialen brandvertragend impregneren en het aanbrengen van brandwerende afdichtingen t.b.v. compartimentering.