Tel NL 085 023 03 47 - Tel BE 0031 85 023 03 47 - Contact@AllesBrandVeilig.nl

Brandwerende kluizen

Bent u op zoek naar een brandwerende kluis om uw waardevolle spullen veilig op te bergen? Dit kan zowel gaan om privé of zakelijke spullen en documenten. Wat dacht u bijvoorbeeld van contracten, sieraden, back-ups (harde schijven) en sleutels? Voor elke toepassing kan AllesBrandVeilig een passende brandwerende kluis aanbieden. Hieronder treft u ons overzicht met brandwerende kluizen en aan de linkerzijde van de website kunt u de filters instellen zodat deze aan uw wensen voldoen.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 87

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 87

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Mooie selectie brandwerende kluizen

Op de webshop van AllesBrandVeilig.nl vind u een ruim aanbod met brandkasten en brandwerende kluizen. De kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zo kunt u kiezen met een sleutelslot of een elektronisch slot. Maar er zit ook een verschil in de inbraakwerend classificaties. Wat u maar wenst, u vind het zeker in onze selectie brandkasten. De inhoud van de brandwerende kluis varieert van 25 tot maar liefst 800 liter. Sommige kluizen zijn speciaal ingericht voor documenten en andere weer voor waardevolle spullen. Heeft u vragen of bent u op zoek naar passend advies? Neem dan gerust contact op met AllesBrandVeilig.

Brandwerende kluis aanschaffen?

Voordat u een brandwerende kluis aan gaat schaffen, dient u vooraf goed te bedenken welke goederen u op wilt bergen. Wat is het meest belangrijke doel van de kluis? Moet deze inbraakwerend, brandwerend of juist een combinatie van beide aspecten zijn? Vanuit AllesBrandVeilig geven we in elk geval aan dat het belangrijk is om de ruimte waar de kluis komt te staan vooraf goed te meten. Zo bestelt u geen brandwerende kluis die vervolgens niet past. Wanneer de afmetingen bekend zijn, kunt u gebruik maken van onze filters om zo de meest aansluitende kluis te kunnen vinden.