Brandwerend

Brandwerende producten helpen om een brand te isoleren en zo te voorkomen dat deze overslaat naar andere ruimtes of panden. AllesBrandVeilig heeft een breed assortiment brandwerende producten, waaronder brandmanchetten, brandkleppen, brandwerende kitten en brandwerende systemen. Deze producten zijn geschikt voor vrijwel elk soort kabelgoot, buis, leiding en lucht-/ventilatiesysteem. Een brand kan zich altijd voordoen, dus bescherm u en uw pand tegen nog meer schade door bijvoorbeeld brandmanchetten en brandkleppen aan te brengen in uw pand. Om de schade aan uw huis te beperken kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze brandwerende verven en kitten. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog bij AllesBrandVeilig!

Filteren
Sorteer op sort-descending
Brandwerende verf hout - Wood-C
Vanaf € 68,55 € 56,65
Brandwerende Verf Hout - Wood-S
Vanaf € 43,50 € 35,95
Brandwerende Verf Hout - Upgrade
Vanaf € 43,50 € 35,95
TopCoat C - Beschermende verf voor de Wood-C
Vanaf € 45,68 € 37,75
TopCoat W - Beschermende verf voor de Wood-S, Upgrade en Steel
Vanaf € 38,05 € 31,45 Normale prijs € 42,29

5 producten

per pagina

Brandwerende kit

De brandwerendheid van uw pand kunt u vergroten met onze brandwerend producten. Denk bijvoorbeeld aan brandwerende kitten, brandkleppen en vlinderkleppen, brandmanchetten en brandwerende systemen. De brandwerende producten van AllesBrandVeilig zorgen ervoor dat een brand geisoleerd raakt en niet overslaat naar een naastgelegen ruimte. Met onze producten kunt u kabelgoten, kunststof buizen, koperen leidingen, stalen leidingen, ventilatiekanalen en multilayer buizen probleemloos brandwerend maken. Voor naden en voegen en sparingen gebruikt u onze brandwerende kitten.

Brandwerende verf

Brandwerende verf, voor bijvoorbeeld steenwol, heeft een zeer sterkende brandwerende werking. Neemt u bijvoorbeeld onze AstroFlame Steenwol verf. Deze verf is ook geschikt voor het schilderen van de metalen appendages. De verf werkt als een beschermende isolatielaag om de metalen leidingen waarbij doorgifte van warmte wordt geneutraliseerd, waardoor de brand in het compartiment blijft. Bestel vandaag nog uw brandwerende materialen bij AllesBrandVeilig.