Brandwerend

Bescherm uw pand tegen brandoverslag met brandwerende producten van AllesBrandVeilig. Ons assortiment omvat brandmanchetten, brandkleppen, brandwerende kitten en systemen die helpen bij het isoleren van een brand en het voorkomen van verspreiding naar andere ruimtes of panden. Onze producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals kabelgoten, leidingen en ventilatiesystemen. Voor maximale bescherming tegen brandschade, kies voor brandwerende oplossingen zoals brandmanchetten en brandkleppen. Beperk schade aan uw pand met onze brandwerende verven en kitten. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog bij AllesBrandVeilig!

Filteren
Sorteer op sort-descending
Brandklep 250 mm CR60+MFUS Rf-t
€ 107,63 € 88,95

1 product

per pagina

Brandwerende kit

De brandwerendheid van uw pand kunt u vergroten met onze brandwerend producten. Denk bijvoorbeeld aan brandwerende kitten, brandkleppen en vlinderkleppen, brandmanchetten en brandwerende systemen. De brandwerende producten van AllesBrandVeilig zorgen ervoor dat een brand geisoleerd raakt en niet overslaat naar een naastgelegen ruimte. Met onze producten kunt u kabelgoten, kunststof buizen, koperen leidingen, stalen leidingen, ventilatiekanalen en multilayer buizen probleemloos brandwerend maken. Voor naden en voegen en sparingen gebruikt u onze brandwerende kitten.

Brandwerende verf

Brandwerende verf, voor bijvoorbeeld steenwol, heeft een zeer sterkende brandwerende werking. Neemt u bijvoorbeeld onze AstroFlame Steenwol verf. Deze verf is ook geschikt voor het schilderen van de metalen appendages. De verf werkt als een beschermende isolatielaag om de metalen leidingen waarbij doorgifte van warmte wordt geneutraliseerd, waardoor de brand in het compartiment blijft. Bestel vandaag nog uw brandwerende materialen bij AllesBrandVeilig.