Tel NL 085 023 03 47 - Tel BE 0031 85 023 03 47 - Contact@AllesBrandVeilig.nl

Brandmanchetten

Bij AllesBrandVeilig.nl kunt u een mooie selectie vinden met brandmanchetten. Brandmanchetten van de merken MulCol, Bis en FC vind u terug in onze selectie en zorgen ervoor dat de kans op brandverspreiding wordt verminderd. Dankzij het expanderen van de manchet bij hitte wordt de verweekte leiding dichtgedrukt.

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Brandwerende brandmanchetten

Bent u op zoek naar brandmanchetten om de verspreiding van rook en vuur te voorkomen in aanliggende ruimten? Wanneer er sprake is van brand, dan zullen de kunststof leidingen en buizen sneller smelten. Hierdoor kan er snel een opening in de muur ontstaan waardoor brand zich kan verspreiden naar aangrenzende ruimtes of kamers. Wanneer er een brandmanchet geplaatst is om de leiding, dan zal deze bij een brand fors uitzetten waardoor de kunststof leiding of buis tijdelijk wordt dichtgedrukt. Middels het inzetten van de brandmanchetten kan de verspreiding van brand op een gemakkelijke manier verminderd worden.

Diverse soorten brandmanchetten

Er zijn diverse soorten brandmanchetten te verkrijgen, zo kunt u kiezen voor een brandmanchet welke precies om een kunststof buis of pijp heen past. Maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de Mulcol brandmanchetten, deze werken met schakels en kan op elk formaat buis toegepast worden. AllesBrandVeilig heeft een ruime selectie met brandmanchetten van verschillende merken, waaronder MulCol, Bis en FC.