Tel NL 085 023 03 47 - Tel BE 0031 85 023 03 47 - Contact@AllesBrandVeilig.nl

Brandvertragend Gordijnen - Textiel

Bent u op zoek naar de juiste middelen voor het brandvertragend impregneren van textiel? De brandvertragende spray en middelen van AllesBrandVeilig zorgen ervoor dat deze voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. De normen die behaald zijn, zijn gelijkwaardig of zelfs hoger dan de standaard Trevor CS gordijnen. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor de brandvertragende spray of het brandvertragend impregneren van textiel zoals de gordijnen. Hieronder treft u onze selectie met brandvertragende middelen:

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Brandvertragende impregneermiddelen

De brandvertragende impregneermiddelen van AllesBrandVeilig zijn uniek samengesteld en bestaan uit volledig organische grondstoffen (dit in plaats van de standaard gebruikelijke zouten). Dat houdt in dat kristalvorming en witte vlekken na de behandeling niet meer voor zullen komen. Bij de standaard brandvertragende imprgneermiddelen is dat helaas nog wel het geval, maar niet bij onze middelen. Tevens zijn onze producten minder vochtopnemend (hygroscopisch) zodat de werking een stuk efficiënter blijft.

Zelf uw textiel brandvertragend impregneren?

Wanneer u van plan bent om uw textiel zelf brandvertragend te impregneren, dan is dat geen enkel probleem middels de bovenstaande producten. Bij elk brandvertragend impregneermiddel ontvangt u de benodigde productinformatie en een certificaat dat u in kunt vullen. Het is zelfs mogelijk om de behandeling uit te laten voeren in verband met een certificaat van behandeling door een externe partij. Hiervoor kunt u gewoon contact opnemen met AllesBrandVeilig. Middels onze samenwerking met diverse stomerijen kunnen we er ook voor zorgend at uw gordijnen of textiel vooraf gereinigd wordt. Verder is het brandvertragend impregneermiddel (FRS-TSN) op eenvoudige wijze aan te brengen door te sprayen (dat kan met ene plantenspuit of lage drukspuit).