Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd (ma t/m vr)

Brandvertragend behandelen van echte kerststukjes en kerstbomen.

Uniek Receptuur! Hoge brandvertragende eigenschappen! Geen witte uitslag! Geen bijdrage aan verkleuring natuurlijke bomen!

FRS-XMAS is een gebruiksvriendelijke transparante vloeistof voor het brandvertragend impregneren van natuurlijke kerstbomen met kluit, kerststukjes en kerstkransen zodat deze kunnen voldoen aan ISO 6940/-41, NEN EN 1101/-1102.

  • Eenvoudig aan te brengen d.m.v. sprayen (bv een plantenspuit).
  • Draagt niet bij aan een versnelde verkleuring (bruin worden) van de boom.
  • Makkelijk in gebruik.
  • Inclusief invul certificaat conform testprocedure NEN-EN-ISO 6940/41, voor bijvoorbeeld de brandweer en/of verzekering.
  • Na applicatie 1 tot 2 maanden werkzaam.

Omschrijving Brandvertragend impregneer Kerststukjes en Kerstbomen FRS-XMAS 25 liter

Gebruiksaanwijzing

De materialen moeten voor behandeling schoon, stofvrij en droog zijn. Dek de omgeving af met doeken of plastic. De vloeistof kan d.m.v. sprayen of dompelen gelijkmatig worden aangebracht. Het materiaal moet na behandeling goed vochtig zijn, druppelend is niet noodzakelijk. Het verbruik FRS-XMAS is zeer afhankelijk van de te behandelen materialen. Herhaal na het intrekken of drogen van de FRS-XMAS de behandeling minimaal 1 of meerdere keren. Meer FRS-XMAS aangebracht des te hoger zijn de brandvertragende eigenschappen.

FRS-XMAS is na drogen, in water oplosbaar. Na overvloedig contact en/of onderdompeling in water en/of een chemische bewerking van het behandelde materiaal moet het materiaal opnieuw brandvertragend worden behandeld.

Samenstelling

FRS-XMAS is een waterige oplossing gebaseerd op anorganische en organische verbindingen.

Meer informatie
Artikel Code 0240025
Merk Bion Products
Brandvertrager Geschikt voor Kerstbomen
Brandvertrager kan voldoen aan ISO 6940, NEN 1102, NEN 1101, ISO 6941