Tel NL 085 023 03 47 - Tel BE 0031 85 023 03 47 - Contact@AllesBrandVeilig.nl

Brandvertragend

AllesBrandVeilig heeft een breed assortiment brandvertragende spray en impregneermiddelen zodat gordijnen, vitrages, textiel, hout, riet, papier, karton, kerstbomen, kunstkerstbomen, kunstbloemen en kunstplanten geïmpregneerd kunnen worden conform de gestelde eisen in het huidige bouwbesluit. De vermelde producten op de site zijn producten waarmee u ook zelf uw materialen brandvertragend kunt impregneren. De brandvertragende spray is getest door onafhankelijke laboratoria zoals bijvoorbeeld Effectis (TNO), Centexbel. Besteedt u liever het impregneren uit zodat u een certificaat van behandeling ontvangt voor een controlerende instantie zoals de gemeente, brandweer of verzekeringsmaatschappij, informeer dan naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Brandvertragende spray

Brandvertragend impregneren van gordijnen, stoffen, papier en karton is zeer belangrijk om uw vluchttijd te verlengen. Met onze brandvertragende impregneermiddelen en spray vatten stoffen, houtwerk en andere brandgevoelige materialen veel minder snel vlam bij bij brand en blijven uw vluchtroutes langer vrij. De brandvertragende sprays in onze webshops zijn makkelijk te gebruiken en voldoen aan de belangrijkste keurmerken, waaronder:

 • BS 5867
 • NEN 1021
 • NEN-EN 13501
 • DIN 4102/B1
 • NEN 6065
 • ISO 6940/41 


 • Brandvertragend impregneermiddel

  Brandvertragend impregneermiddel zorgt ervoor dat brandgevoelige materialen veel later ontvlammen dan dat ze zonder brandvertragende spray zouden doen. Dit geeft u tijd om te vluchten en de brandweer de mogelijkheid om meer van het pand te blussen en te redden bij brand. Ons brandvertragend impregneermiddel is geschikt voor gordijnen, hout, kerstbomen, kunstbloemen en -planten, kunstkerstbomen, papier/karton, riet en textiel. Neem vandaag nog contact op voor advies op maat.