Tel NL 085 023 03 47 - Tel BE 0031 85 023 03 47 - Contact@AllesBrandVeilig.nl

Brandslanghaspels

Brandslanghaspels koop je bij AllesBrandVeilig. In ons brede assortiment vindt u de brandslanghaspel die het beste past bij uw bedrijfssituatie. In onze webshop vindt u brandslanghaspels van de merken Ajax-Chubb en Proline. Wij kiezen alleen voor de allerbeste brandslanghaspels. De brandslanghaspels van AllesBrandVeilig worden stuk voor stuk gekenmerkt door veiligheid, montage- en bedieningsgemak. Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Van het aansluiten van een brandslanghaspel tot informatie over de juiste hoogte en welke slanglengte u moet hebben.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Brandslanghaspel kopen

Brandslanghaspels koopt u bij AllesBrandVeilig. U heeft niet alleen de keuze uit brandslanghaspels, maar ook uit complete brandslanghaspelkasten en haspelwagens. Met een brandslanghaspel van de juiste slanglengte bent u ervan verzekerd dat u elke ruimte kunt blussen als dat nodig is. Met een goede verdeling van brandslanghaspels en branslanghaspelkasten heeft u elke plek binnen uw pand binnen bereik als er geblust moet worden. In onze webshop vindt u brandslaghaspels van Ajax-Chubb, Pro-Line evenals onderdelen voor brandslanghaspels.

Brandslanghaspel lengtes

Met slanglengtes tussen de 20 en 70 meter vindt u altijd een haspel met genoeg lengte. Onze brandslanghaspels zijn van de bekende merken Ajax-Chubb en Pro-Line. Twee merken die al jarenlang toonaangevend zijn in de wereld van brandpreventie. We helpen u graag bij het bepalen van het aantal en de juiste lengte van brandslanghaspels voor uw pand. In ons assortiment vindt u ook brandhaspelwagens voor extra gebruiksgemak. Heeft u vragen? Neem dan contact op voor professioneel advies op maat.