Tel NL 013 52 11 0 22 - Tel BE 0031 13 52 11 0 22 - Contact@AllesBrandVeilig.nl

Brandkasten Kluizen

Brandkasten - Kluizen. Bijna iedereen heeft wel waardevolle spullen die op een veilige manier opgeborgen moeten worden, zakelijk of privé. Denk bijvoorbeeld aan aan waardevolle belangrijke documenten, sieraden, data (back-up) en sleutels. Voor iedere toepassing kunnen wij u een geschikte oplossing aanbieden. Om de juiste brandkast of inbraakwerende kluis aan te schaffen, moeten keuzes gemaakt worden.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Brandkasten en kluizen

Allesbrandveilig heeft een breed aanbod aan brandkasten en brandwerende kluizen. De brandkasten en inbraakwerende kluizen in ons assortiment zjin verkrijgbaar met een sleutelsot of elektronisch slot en in diverse brandwerende en inbraakwerende classificaties. U bent ook aan het juiste adres voor brandwerende document kluizen voor bijvoorbeeld uw paspoorten, notarisstukken en andere belangrijke papieren. Afhankelijk van de beoogde inhoud zijn er kluizen van 25 tot en met 800 liter. Heeft u vragen over een brandkast of inbraakwerende kluis? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat. 

Brandkasten - Kluizen kopen?

Bedenk vooraf welke goederen u wilt gaan opbergen en de waarde hiervan. Wat is het doel van de kluis? Moet de kluis brandwerend, inbraakwerend of een combinatie van allebei zijn? Wij raden u aan om metingen te verrichten enzo de diepte en afmetingen van de kluis te bepalen, evenals het maximale gewicht voor de bestemming van de kluis. Door middel van de filters aan de linkerzijde op deze pagina kunt u eenvoudig de geschikte brandkast voor uw toepassing selecteren.