Tel NL 085 023 03 47 - Tel BE 0031 85 023 03 47 - Contact@AllesBrandVeilig.nl

Poeder Brandblussers Ajax - Chubb

De Ajax poederblussers onderscheiden zich onder meer door een uitstekende bluscapaciteit. De blussers kunnen universeel ingezet worden voor het blussen van vaste-stofbranden, vloeistof- en gasbranden (brandklassen A, B en C). Zowel inzet bij hoge als ook bij zeer lage temperaturen is mogelijk. Ook het blussen van onder spanning staande apparatuur levert geen gevaar op. Rekening moet echter worden gehouden met de nevenschade van bluspoeder op elektronische en fijnmechanische apparatuur.

Poederblussers moeten daarom alleen daar worden toegepast waar de brand snel en doeltreffend moet worden geblust en de nevenschade van ondergeschikt belang is, zoals bijvoorbeeld in de petrochemische industrie. Alhoewel het bluspoeder geschikt is voor het blussen van brandende gassen, wordt dit in verband met explosiegevaar sterk afgeraden. Een dergelijke brand moet worden gedoofd door de gastoevoer te sluiten.

Er zijn geen producten aanwezig in deze categorie.

De Ajax poederblussers zijn opgenomen in de STABU-besteksystematiek en de Nederlandse Bouw Documentatie (NBD). Stabutekst: B48 1440-116.f01, NBD 1256-10.