Brandblussers

Op zoek naar brandblussers voor thuis, in uw auto of op de boot? Ontdek het ruime assortiment van AllesBrandVeilig! Wij bieden brandblussers voor elk type brand, ondersteund door deskundig advies van onze specialisten. Bijna 90% van alle branden in gebouwen wordt met succes bestreden met draagbare brandblussers. Daarom bieden wij betrouwbare, gemakkelijk te bedienen brandblussers met een grote bluscapaciteit. Laat uw brandblussers keuren of controleren door onze specialisten voor gemoedsrust en maximale veiligheid. Koop vandaag nog uw brandblussers bij AllesBrandVeilig!

Filteren
Sorteer op sort-descending
Beschermkast Rock Box dicht
Speciale prijs € 56,81 € 46,95
Brandblusser Beschermkast Transparant-Grijs 6kg
€ 61,65 € 50,95

2 producten

per pagina

Brandblussers kopen

AllesBrandVeilig heeft een compleet assortiment van verschillende typen draagbare en verrijdbare brandblussers: (sproei-) schuimblussers, poederblussers, vetbrandblussers en koolzuursneeuwblussers. In onze webshop vindt u brandblussers voor in de auto of op de boot. Alle soorten brandblussers zijn verkrijgbaar. Wij leveren uitsluitend brandblussers van bekende merken zoals Chubb, Ajax, EcoSafety, Saval, enz., zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Brandblusser onderhoud, controle en keuring verzorgen wij uiteraard ook. AllesBrandVeilig vult uw brandblussers bij als u ze nodig heeft gehad of vervangt deze afhankelijk van de voor u voordeligste optie.

Brandblusser keuren

Als u als particulier uw brandblusser wilt laten controleren, bent u bij AllesBrandVeilig aan het juiste adres. Natuurlijk kan AllesBrandVeilig ook het jaarlijks onderhoud/controle van uw brandblusser verzorgen. Dit doen we met KIWA REOB gecertificeerde bedrijven, waardoor de brandblussers conform de Nederlandse wetgeving worden onderhouden/gekeurd. Na onderhoud/controle van de brandblusser ontvangt u het onderhoudsrapport wat u aan de diverse instanties zoals de gemeente en verzekeringsmaatschappijen kunt overhandigen. Al onze brandblussers worden geleverd inclusief het eerste onderhoud. U krijgt tien jaar garantie als het jaarlijks periodiek onderhoud wordt verzorgd door AllesBrandVeilig.